Menu Idéer

Arrangement med vin og mad skræddersyr efter dine ønsker, samt køkkenchefens råd om sæson og friske råvarer.
Vil vi altid gøre alt for sikre dig og dine gæster en god og smagfuld oplevelse på Søvind Kro og Galleri.
Vi laver derfor også gerne specialretter som glutenfri eller vegetarretter, det koster dog 50kr. oveni menu prisen pr. person.
Glæder kun selskaber på min. 10 personer og altid mod forudbestilling min. en uge i forvejen.
Der er også mulighed for at afhente maden på kroen, hvis dette skulle ønskes. 

Printvenligt

Forslag til forretter

Lakseroulade m/ salat og sprødt

Bagt færøsk laks m/dijonmayo, salat samt dild

Torskecreme m/kapers, karse, syltet bøgehat og rugbrødschips
Blomkålssuppe med råmarineret laks, kørvelolie og friterede kapers
Tarteletter m/høns i asparges
Serranoskinke m/melon og salat
Laksemousse m/æblesalsa
Tunmousse m/rejer og caviar
Fisketallerken m/3 slags fisk og dressinger (tillæg 25 kr.)
Tapastallerken; 3 forretshapsere (tillæg 25 kr.)
Kr. 79,-

Forslag til hovedretter

Unghanebryst m/ timiankartofler, sauté af grøntsager,
ristede svampe og svampesauce

Glaseret svinekam m/ krydderkartoffel, selleri, æble,
svampe samt skysauce

Skinkesteg – honingmarineret med bagte rødder og kartofler

Gammeldags oksesteg m/ hvide kartofler, glaserede løg,
bønner og kraftig oksestegsovs

Svinemørbrad stegt som vildt m/ klassisk tilbehør

Rosastegt oksesteg m/ udvalg af grønsager, små ristede kartofler,
urter og rødvinssauce

Ølmarineret grill kølle m/ sæson grønt, timian kartofler og sauce

Oksemørbrad m/ kartoffelkage, svampeterrin,
sæson grønt og rødvinssauce (tillæg 50 kr.)

Kr. 179,-

Hovedretten som buffet m/2 salgs kød, kartofler,
tilbehør og sauce
Kr. 199,-

Forslag til desserter

Isroulade m/bærpuré
Chokoladekage m/is
Pocheret/syltet pærer m/hasselnødder – ingefærskum og vanilje is
Citronfromage
Pandekager m/bær og is
Gammeldags æblekage m/flødeskum og knas (portionsanrettet)
Trifili af sæsonens frugter/bær
Islagkage m/bær
Desserttallerken m/3 desserter (tillæg 25 kr.)
Ostetallerken m/3 udvalgte oste og frisk frugt (tillæg 25 kr.)
Kr. 75,-

Forslag til natmad

Aspargessuppe m/aspargesnitter og kødboller
Gulerodssuppe m/ bacon og koriander
Hønsekødsuppe m/ køb- og melboller
Æggekage m/bacon, rugbrød, tomater og purløg
Hotdogs m/ tilbehør

Bruchettas
Biksemad m/ spejlæg
Tarteletter m/ høns i asparges
Frikadeller med kold kartoffelsalat
Pålægsbrædt m/ div. kropølser og oste (tillæg 25 kr.)
Kr. 69,-

Kaffebord

I forbindelse m/ menu

Kaffe/the m/ småkager – Kr. 42,-
Kaffe/the med chokolader og småkager – Kr. 50,-
Kaffe/the med kransekager og småkager – Kr. 65,-
Tærte (f.eks valnøddetærte eller æbletærte) – Kr. 40,-
Gammeldags æblekage m.flødeskum – Kr. 40,-
Irish Coffee eller French Coffee – Kr. 45,-
Klassisk lagkage – Kr. 50,- (min. 8 personer)

Drikkevarer

Velkomstdrink pr. flasker – Kr. 225,-
Øl & Vand pr. flaske- Kr. 25,-
Diverse Cider pr. flaske- Kr. 40,-
Snaps pr. glas – Kr. 25,-
Portvin pr. glas fra – Kr. 30,-
Likør, Bailey, Cognac pr. glas fra – Kr. 30,-
Vine fra – Kr. 218,-
Vin ad libitum per. person – Kr. 250,- /390,-
Se mere på vores side om vine

Arrangementer

Her er et par spændende forslag til dit arrangement på Søvind Kro i et af vores hyggelige lokaler;
Gildesal, Krostuen eller Jagtstuen.
Eksempler på arrangementer i huset (min. 20 personer)

Frokostbuffet

Tunmousse (eller anden fiskemousse)
Lakseroulade
½ æg m/rejer og kaviar
Tarteletter ELLER fiskefillet m/remoulade og citron
Lun leverpostej m/bacon og svampe
Unghanebryst med friske salater
Brieost m frugt
frisk brød og smør
Kr. 299,-

3 Retters arrangement

Forret
Varmrøget laksemousse m/æblesalsa  samt øllebrødschips og tørret løg

Hovedret
Rosastegt oksesteg m/forårs grønt, timiankartofler svampe og rødvinssauce

Eller

 

Barbeque-marineret grillkølle samt unghanebryst m/citron og salvie samt tilbehør af kartofler og salater

Dessert
Isroulade  m/bærkompot og nøddecrumble

Kr. 330,-

ARRANGEMENT “MED DET HELE”

Velkomstdrink

Forret
Tarteletter m/høns i asparges

Hovedret
Unghanebryst m/forårsgrønt – kartoffelkage samt skysauce
Rosastegt oksesteg eller svinemørbrad m/bacon og rosmarini m/tilbehør af kartofler, salater.

Dessert
Rabarbertrifli med vaniljecreme og skum
Kaffe/the  – småkager

Kr. 425,-

Natmad (tillæg 69,-)

Brunch

Brunch kunne nemt være den idelle løsning til f.eks. barnedåb eller guldbryllup.

Æg, bacon, brunchpølse, yoghurt m/müsli, pålæg (evt. lun leverpostej), ost, marmelade og frugt, melon og serranoskinke – tunmousse eller lakseroulade samt pandekager m/sødt, kage.
Kaffe, the og juice ad libitum samt 1 bitter.

Pris; 265,-

Brunchen vil normalt serveres som buffet.

Ring eller mail for at høre nærmere