Kolde retter

Mozzarella/tomatsalat m/grillede peberfrugter
Lakseroulade på salatbund
Varmrøget laks med hjemmerørt mayo og pynt
Tunmousse på en salatbund
Varmrøget laksemousse m/æblesalsa
Rørt torskecreme m/kapers og øllebrødschips
Italiensk pølse med tapanader samt oliven og syltede rødløg
Røget lakseroser m/tomatsalsa og dild
Blinis m/hønsesalat og tomat og urter
Tomatmarineret pastasalat m/bacon og kylling samt grillet peberfrugter
brochettas m/pesto og serraonskinke samt m/salsa og knas
Rosastegt oksesteg (”pålæg”) m/pickles
Cesarsalat m/parmesan og kylling

Varme/lune retter

Estragonkylling m/bagte løg og moderne mormorsalat
Små (lune) frikadeller m/forårskartoffelsalat m/løg og oliedressing – eller alm. kartoffelsalat
Græske frikadeller m/fetasalat
Ølmarineret eller BBQ-marineret grillkøller m/ coleslawsalat
Kylling bagt m/citron og salvie – små kartofler samt rødbeder i krydderyoghurt
Krydderkylling m/ovnbagte cherrytomater – timiankartofler
Lasagne – m/grøn salat
Honningmarineret skinke m/flødekartofler
Kyllingespyd m/annanas eller mangokompot m/rodfrugtsalat
Unghane i hvidvinsauce m/peberfrugter og gulerødder
Svinemørbrad m/champignon og flødesauce
Laksefrikadeller m/citron og hjemmerørt remoulade og grøn salat m/balsamicodressing
Bagte rødder m/stegt flæsk

Desserter

Ostefad (3 slags ost)
Brie m/frisk frugt
Gammeldags æblekage m/flødeskum
Valnøddetærte m/creme fraise
Gulerodskage / Chokoladekage
Ostelagkage
Citronfromage

Priser

(ud af huset og afhentet på kroen, hvis ikke andet aftales)
min. 10. personer

Overnævnte menu forslag er lavet som en reception eller frokostbuffet.
Priserne er incl. friskbagt flutes

Ovennævnte kan også laves som selskabsmenuer i kroens selskabslokaler (incl. Bordækning, blomster, lys, servering..)
Pris:
3 kolde retter – 2 lune/varme retter samt 2 desserter – 319,- pr./person..
2 kolde retter – 1 lun/varm retter samt 1 dessert – 299,- pr./person
(du kan tilføje yderligere retter -15 kr,- pr/ret)

Printvenligt